BIG SIZE MALE MODEL CONTEST

Maak kans op de titel ‘The First Big Size Male Model 2017’

Modellenwedstrijd voor mannen met karakter

De trend dat vrouwelijke modellen allemaal graatmager zijn, ligt gelukkig achter ons. Maar hoe zit het nu met de mannelijke modellen? De mannen in de bladen en op de catwalk zijn helaas dun. Maar binnenkort brengt Alca Fashion daar verandering in dankzij de ‘Big Size Male Model Contest’.

  • Ben jij dat model met een karakteristieke uitstraling, met nèt dat maatje XL, XXL of meer?
  • Ben jij ook de man die goed in zijn vel zit, lekker overal zichzelf kan zijn en blij is met de persoonlijkheid die hij is?
  • Dan zou jìj het nationale- en internationale mannelijke XXL model kunnen worden die wij zoeken!
Echte mannen zijn een trend, mensen willen zichzelf in een model kunnen identificeren en tegelijkertijd moet een model ook een voorbeeld zijn. De man met een uitstraling van zelfvertrouwen, karakter, stoer, charmant en charisma is het XXL model waarnaar wij op zoek zijn voor de ‘Big Size Male Model contest’.

Wie kan er meedoen?
Je bent een man van 21 jaar of ouder
Je hebt een maat van 2XL of meer

Schrijf je in:
Inschrijving is gesloten.
Uit de meer dan 80 aanmeldingen zal de jury 8 modellen nomineren. Deze zullen strijden om de titel “Big Size Male Model 2017“.

Uitslag
De uitgekozen kandidaten worden uitgenodigd voor een casting op de Big Size Male Model Contest day’ in Rotterdam. De winnaars worden model in een modellenreportage bij Alca Fashion.